Tüm Sigorta sektör çalışanlarının Sigortacılık Haftasını kutlarız

 Değerli Meslektaşlarımız,

Sigorta sektörü için en önemli hafta Sigorta Bilinçlendirme ve tanıtım haftası. En önemli problemlerimizin başında gelen tanıtım ve bilinçlendirme eksikliği , yetersizliği.

Mevcut tanıtımı, bilinçlendirmeyi ve bilgilendirmeyi yoğunlukla olarak Sigorta acenteleri gerçekleştiriyor. Sigorta şirketlerinin zaman zaman reklamlarının tanıtıma katkı verdiğini görüyoruz. Her yıl Mayısın son haftasında kutlanan Sigortacılık haftasını tanıtımı ve bilinçlendirmesi , Maddi imkanı olmayan sigorta acenteleri il derneklerini ki Maalesef bu sene ve geçen senede pandeminin etkisi de acenteleri zorluyor. Meslek komiteleri zorluklarla olan çalışmasının yanında sigorta şirketlerinin ve TSB nin etkisiz çalışmalarıyla devam ediyor.

Her sene bu durumu yaza yaza yılları geçirmeye devam edeceğiz, Penetrasyonun arttırılmasını yanlış yerde arama da devam edecek.

Herşeye rağmen Fedakarlıklarla kendi imkanlarıyla elinden geleni yapan meslektaşlarımızın, Tüm Sigorta sektör çalışanlarının Sigortacılık Haftasını kutlarız.

Saygılarımızla,
Tüsaf Yönetim Kurulu


tsrsb   dask   sigortacili   sigorta_gov   tsev    sigorta bilgi merkezi    sigorta tahkim komisyonu    guvencehesabi

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

: