Bu kasko dondurulabiliyor!

Unico Sigorta Genel Müdürü Cenk Tabakoğlu


Unico Sigorta’nın yeni ürünü UniKasko ile müşteriler araçlarını kullanmadığı dönemde kasko sigortalarını durdurabiliyor. İlk 50 bin kişinin, 3 ay boyunca 9 TL ödeyerek sahip olabileceği ürün, istendiğinde poliçeyi iptal etme fırsatı da sunuyor.


Unico Sigorta, yeni nesil kasko ürünü UniKasko’yu tanıttı. UniKasko müşterileri araçlarını kullanmadıklarında kaskolarını durdurabilecek ve bu sayede kasko teminatları aynen devam ederken daha az ödeyecek. UniKasko’ya abone olunacak ve ödemeleri de aylık yapılacak, bu sayede kredi kartı limitini bloke etmeyecek. UniKasko müşterileri, dilediğinde poliçeyi iptal edebilme özgürlüğüne de sahip olacak. Üstelik ilk 50 bin UniKasko müşterisi, ilk 3 ay boyunca ayda sadece 9 TL ödeyecek.

Kasko sigortacılığı alanındaki en yeni ürünleri UniKasko’yu değerlendiren Unico Sigorta Genel Müdürü Cenk Tabakoğlu, “Tüketici davranışları çok radikal bir şekilde değişiyor. Satın alma davranışından araç kullanımı eğilimlerine kadar baktığımızda artık yeni nesil bir tüketici profilinden bahsedebiliriz. Sigorta sektörünün de bu değişime ayak uydurması gerekiyor. UniKasko ürününü tasarlarken mevcut kasko müşterilerinin ihtiyaçlarından yola çıktık ve UniKasko’nun, tüketici beklentilerini tam anlamıyla karşıladığını düşünüyoruz. Sektöre bu konuda öncülük etmenin mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

Yeni sürprizler yolda

UniKasko ürünü ile ilgili yeni projelerinin de yolda olduğunu belirten Tabakoğlu, şöyle konuştu: “Çok yakında ürünün yeni özelliklerini de müşterilerimize sunacağız. Özellikle satış sonrası müşteri hizmetleri ve hasar konusunda müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak özellikler üzerinde çalışıyoruz. Bugüne kadar sigorta şirketlerinin eğilimi hasar gerçekleştiğinde tazminatı ödemek şeklinde iken, bizim hedefimiz müşterilerimizi koruyucu ve hasar oluşumunu engelleyici çözümleri müşterilerimize sunabilmek. Bu konuda müşterilerimize sürprizlerimiz olacak.”

“Kaskoda iddialıyız”

Unico Sigorta’nın Commercial Union ve Aviva Sigorta’dan gelen deneyimi, belirlediği öncelikli alanlara yansıttığını, bu alanlardan birinin de iddialı oldukları kasko olduğunu vurgulayan Tabakoğlu; “Kaskoda, 2015 yılında ilk 20 şirket arasından yüzde 43’lük büyümeyle en çok büyüme gösteren şirket olduk. Bu doğrultuda ilerlemeye ve yenilikler üretmeye devam edeceğiz. Böylelikle kasko pazarını da büyütmüş olacağız” şeklinde konuştu. UniKasko; acenteler, Unico Sigorta internet sitesi, çağrı merkezi ve akıllı telefonundan erişmek isteyenler için IOS ve Android uygulama mağazalarından UniKasko uygulaması indirilerek satın alınabiliyor.


tsrsb   dask   sigortacili   sigorta_gov   tsev    sigorta bilgi merkezi    sigorta tahkim komisyonu    guvencehesabi

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

: