Eureko yeni yatırımiçin Türkiye'yi izliyor

Uluslararası Sağlık Sigortacıları Federasyonu (International Federation of Health Plans -IFHP)'nin 2010 Bienal Konferansı’nı tek Türk üyesi AcıbademSigorta’nın ev sahipliğinde İstanbul Çırağan Sarayı'nda geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Toplantıya, Eureko B.V.'nin CEO'su Williem van Duin, Acıbadem Sigorta Yönetim Kurulu Danışmanı Dr. Ömer Karahan, dünyanın en büyük sigorta şirketlerinin CEO'ları ve üst düzey yöneticileri katıldı. Türkiye’nin ilk ve tek sektörel Web TV’si Sigortahaber TV’ye çok özel açıklamalar bulunan Williem van Duin, yeni yatırım planları için gözlem halinde olduklarını söyledi. “Gözümüz Türkiye pazarı üzerinde” Eureko B.V. CEO'su Williem van Duin, Sigortahaber TV'ye yaptığı özel açıklamalarında, Avrupa'nın en büyük sigorta şirketi olarak 45.5 milyon sigortalılarının olduğuna dikkat çekti.

Türkiye'de ve bölgede çok büyük yatırımlar yaptıklarını, Türkiye'yi bu anlamda çok önemsediklerini belirten Williem van Duin, “Türkiye'de ki yatırımlarımız sürecek ve bölgede bu anlamda çalışmalarımız devam ediyor. Türkiye'deki ortağımız olan Garanti Bankası ve onların satış kanalları ile buradaki sigortacılığı çok ileri seviyelere götüreceğimizi bilerek yatırım yaptık. Türkiye zaten gelişmiş ve geniş bir nüfusa sahip bir ülke, sağlıkta sağlam bir devlet sistemi bulunuyor. Ayrıca özel sektör yatırımlarına büyük önem veriliyor.

Bu nedenle destekleyici ve tamamlayacı uygulamaların özel sigortaların gelişmesine büyük katkıda bulunacağına inanıyoruz. Eureko B.V. olarak yeni yatırım planlarımız var ancak daha çok kendi şirketimize yatırım yapacağız. Başka şirketlerin alınması konusunda şu an için net bir tablo yok. Türkiye gelişen bir ekonomi olduğu için her zaman gözlem halindeyiz” dedi. Ayrıca dünyanın önde gelen sağlık kuruluşlarının yöneticilerinin ve akademisyenlerininde katıldığı konferansa Fransa Devlet Başkanı Nicolas Sarkozy'nin kardeşi Gullaume Sarkozy'de katıldı


tsrsb   dask   sigortacili   sigorta_gov   tsev    sigorta bilgi merkezi    sigorta tahkim komisyonu    guvencehesabi

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

: